Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Udnyt dit Talent i Færch & Co.

Udnyt dit Talent i Færch & Co.

I Færch & Co. er vi hele tiden på udkig efter nye studerende og praktikanter, som kan bidrage med deres talent. Vi kan tilbyde et udfordrende og lærerigt praktiklorløb i et socialt og fagligt miljø, hvor du vil blive en integreret del af den enkelte afdeling.

Udfordrende og lærerigt miljø
Som praktikant i Færch & Co. får du din daglige gang på byggepladsen eller kontoret, hvor du vil få indblik i de mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil opleve at blive en del af Færch & Co.'s daglige drift og udvikling, hvor din arbejdsindsats har en betydning for forretningen i Færch & Co. Du vil opleve en hverdag med ansvar og tillid og samtidig få en unik mulighed for at skabe liv til fremtidens bygninger.

Personlige egenskaber
I Færch & Co. søger vi studerende, der er i stand til at tage initiativ og opsøge de ønskede opgaver og udfordringer. Ligeledes er det vigtigt, at du forstår vigtigheden af kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed og kan identificere dig med vores værdier: Omhu, Ildhu og Juhu, som er en naturlig del af vores hverdag, og det der kendetegner os.

Fakta om praktikforløbet
For at komme i betragtning til et praktikophold skal du som udgangspunkt være på en uddannelse, enten som Bygningskonstruktør, Byggeledelse eller anden videregående uddannelse. Praktikforløbet vil normalvis vare et semester og er en fuldtidsansættelse. Kortere eller længere forløb kan arrangeres efter eget ønske.

Praktik en win win situation
I Færch & Co. ser vi et praktikforløb som en win win situation, hvor du kan afprøve dine kompetencer og få relevant erhvervserfaring samt opleve, hvordan det er at arbejde i en entreprenørvirksomhed. Til gengæld får vi mulighed for at få den nyeste viden og skabe relationer med dig, hvad enten vi siden mødes som kollegaer, samarbejdsforhold, kundesituationer eller på anden vis.

Færch & Co. har gode erfaringer med at indgå praktikforløb med studerende og slår hvert semester nye praktikstillinger op på vores hjemmeside, uddannelsesstedernes studieportal mm. Vi tager gerne flere studerende i praktik og opfordrer derfor de interesserede studerende til at kontakte os.

Skriv en ansøgning, hvor du beskriver hvilke arbejdsopgaver, du kunne tænke dig at beskæftige dig med og send den og dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..