Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Gl. Ryevej, Brædstrup

Gl. Ryevej, Brædstrup

Færch & Co. har i hovedentreprise opført denne særprægede familievilla i naturskønne omgivelser i Brædstrup.

Husets bærende konstruktion – vægge, dæk og tag – er opbygget i CLT-elementer (træelementer). Indvendigt fremstår elementerne rå i lud- og sæbebehandlet grantræ, hvilket har stillet ekstra store krav om nøjagtighed i forhold til samlingsdetaljerne. Derfor var Færch & Co. tidligt i projekteringen med inde over CLT-leverandørens opstalter, samlingsdetaljer osv. for at sikre elementernes nøjagtige mål og dermed undgå komplikationer under monteringen, idet der arbejdes med meget lave tolerancer ved denne type af byggeri.

Udvendigt er byggeriet beklædt med sibirisk lærk på facader, terrasser, bænke, halvtage samt på en speciallavet garageport. Også her er arbejdet udført med mange arkitektoniske og byggetekniske detaljer, bl.a. i forhold til beklædningslinjer, skruehoveder og skjult karmtræ omkring vindueslysningerne.

Som hovedentreprenør har Færch & Co. varetaget koordinering, styring og byggeriets udførelse i tæt dialog med den ansvarlige arkitekt. Takket været dygtige og kompetente håndværkere samt nøje styring og koordinering mellem Færch & Co. og arkitekten kunne vi aflevere drømmehuset til bygherre og hans familie i februar 2017.

  • Case titel:  Gl. Ryevej, Brædstrup
  • Bygherre:  Privat
  • Entreprisesum:  2.800.000
  • Byggeperiode:  2016 – 2017
  • Entreprise:  Hovedentreprise
  • Arkitekt:  Jan Henrik Jansen
Projektansvarlig
Stefan
Stefan Fruergaard-Pedersen
Direktør-Aarhus
Mobil: 21 44 90 73