Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
DjursBO - Ryomgård, Mejerivej, Enggårdsbakken, Tingvej & Carl Th. Dreyers Vej,

DjursBO - Ryomgård, Mejerivej, Enggårdsbakken, Tingvej & Carl Th. Dreyers Vej,

 

Færch & Co. var totalentreprenør på opførelse af 127 almene boliger på Ryomgård Midtpunkt, Mejerivej, Enggårdsbakken, Carl Th Dreyers Vej og Tingvej på Djursland. Færch & Co. overtog byggerierne fra konkursramt totalentreprenør og har leveret et totalt og nøglefærdigt byggeri for djursBO på i alt 8.094 m2.

 

Da den forhenværende totalentreprenør på projektet gik konkurs i oktober 2020, overtog Færch & Co. i marts 2021 byggerierne af boligerne, som allerede var igangsat på 4 af de 5 lokationer. Færch & Co. forestod derfor den videre opførelse, og herunder også udbedring af eventuelle fejl og mangler, der måtte være relateret til arbejderne, den tidligere totalentreprenør har udført. Således er der indgået aftale på samtlige 5 projekter, som er inddelt i tre indgåede delkontrakter.

 

Byggerierne på Ryomgård, Mejerivej, Carl Th. Dreyers Vej og Tingvej blev overtaget som råhuse med delvist færdigt murværk. Efter færdiggørelsen blev de indvendige installationsfag lavet, og til sidst blev apteringsarbejdet udført. På Enggårdsbakken var byggeriet ikke påbegyndt ved overtagelsen, og det er derfor opført fra start.

 

Boligerne på Mejerivej, Enggårdsbakken og Carl Th. Dreyers Vej er opført i ét plan.

 

På Mejerivej blev der opført 6 almene boliger på i alt 420 m2, og på Enggårdsbakken blev der opført 10 almene familieboliger med et bruttoetageareal på 670 m2. På begge lokationer er boligerne 55 eller 85 m2 med tilhørende depotrum. Endelig blev der på Carl Th. Dreyers Vej opført 18 almene familieboliger på hhv. 54,7 og 85 m2 med et bruttoetageareal på 755 m2.

 

Som det sidst afsluttede byggeri er Enggårdsbakken afleveret i september 2022.

 

Er man mere til højder, bør man i stedet se på Ryomgård og Tingvej.

 

På Ryomgård er der opført 38 almene boliger og almene familieboliger på 55, 90 og110 m2 som etageboliger med et bruttoetageareal på i alt 2.919 m2. Her blev de tre boligblokke i tre etager – op til 2. sal – et af de højeste byggerier beliggende i hjertet af Ryomgård. Med elevatorer i alle boligblokke kan beboerne let og bekvemt fragte sig til og fra deres boliger, hvor der også er kælder.

 

På Tingvej er der opført tre punkthuse med i alt 55 boliger i tre og fire etager med boligstørrelser, der spænder fra 54-85 m2. Bruttoetagearealet udgør her 3330 m2. Mellem punkthusene er der etableret grønne friarealer med træer og buske.

 

Beboerne på etageniveau på Ryomgård og Tingvej kan nyde de lune sommerdage på egne altaner belagt med træbrædder og et praktisk glasværn, der ikke blokerer for udsigten.

 

Ved boligerne i stueetager og på Mejerivej, Enggårdsbakken og Carl Th. Dreyers Vej skulle beboerne ikke snydes, da alle her har fået egen terrasse. På Mejerivej og Enggårdsbakken er der anlagt private haver til boligerne.

  • Case titel:  Carl Th. Dreyers Vej, Mejerivej, Enggårdsbakken, Ryomgård og Tingvej - Djursland
  • Bygherre:  djursBO
  • Entreprisesum:  53.100.000
  • Byggeperiode:  Marts 2021 - september 2022
  • Entreprise:  Totalentreprise
  • Arkitekt:  Archus Arkitektfirma ApS
  • Ingeniør:  LB Consult A/S
Projektansvarlig
Nazif Dzananovic
Nazif Dzananovic
Entrepriseleder
Mobil: 81 77 94 42