Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600

Håndværkerarbejde for private i Nord- og Midtjylland

Vi udfører en bred vifte af håndværkerarbejde, herunder tømrer-, snedker- og murerarbejde samt jord-, beton- og kloakarbejde. Vores arbejdsopgaver tæller alt lige fra nybyggeri og ombygning til reparations- og belægningsarbejde, og uanset opgavens karakter går vi aldrig på kompromis med vores kerneværdier: kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed.

​Kontakt Færch & Co. og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Billede

Totalentreprise

Totalentreprisen er velegnet ved større byggeprojekter som eksempelvis nybyggeri. Her varetager vi hele processen lige fra tegningsmateriale og indhentning af myndighedstilladelser til byggeledelse og arbejdets udførelse.

Læs mere
Billede

Hovedentreprise

I hovedentreprisen står du selv for levering af tegningsmateriale og indhentning af myndighedstilladelser. Vi varetager byggeledelse, koordinering med underleverandører og udførelse af arbejdet.

Læs mere
Billede

Fagentreprise

Som fagentreprenør står vi for en afgrænset del af dit byggeprojekt, f.eks. tømrer- eller murerarbejdet. Fagentreprisen kan også være mere specifik og bestå i eksempelvis montering af vinduer eller lofter.

Læs mere
Billede

Serviceopgaver

Vores serviceafdeling udgøres af dygtige håndværkere, som udfører en lang række alsidige opgaver – lige fra reparations- og vedligeholdelsesarbejde til mindre ombygninger, tilbygninger og øvrige byggeopgaver.

Læs mere

Færch & Co. løser alle former for tømrer- og murerarbejde – og meget mere – for både private og erhvervskunder. 

Se alle vores kompetencer her

I Færch & Co. er vi hele tiden på udkig efter nye studerende og praktikanter, som kan bidrage med deres talent. Vi kan tilbyde et udfordrende og lærerigt praktiklorløb i et socialt og fagligt miljø, hvor du vil blive en integreret del af den enkelte afdeling.

Udfordrende og lærerigt miljø
Som praktikant i Færch & Co. får du din daglige gang på byggepladsen eller kontoret, hvor du vil få indblik i de mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil opleve at blive en del af Færch & Co.'s daglige drift og udvikling, hvor din arbejdsindsats har en betydning for forretningen i Færch & Co. Du vil opleve en hverdag med ansvar og tillid og samtidig få en unik mulighed for at skabe liv til fremtidens bygninger.

Personlige egenskaber
I Færch & Co. søger vi studerende, der er i stand til at tage initiativ og opsøge de ønskede opgaver og udfordringer. Ligeledes er det vigtigt, at du forstår vigtigheden af kvalitet, godt håndværk og ordholdenhed og kan identificere dig med vores værdier: Omhu, Ildhu og Juhu, som er en naturlig del af vores hverdag, og det der kendetegner os.

Fakta om praktikforløbet
For at komme i betragtning til et praktikophold skal du som udgangspunkt være på en uddannelse, enten som Bygningskonstruktør, Byggeledelse eller anden videregående uddannelse. Praktikforløbet vil normalvis vare et semester og er en fuldtidsansættelse. Kortere eller længere forløb kan arrangeres efter eget ønske.

Praktik en win win situation
I Færch & Co. ser vi et praktikforløb som en win win situation, hvor du kan afprøve dine kompetencer og få relevant erhvervserfaring samt opleve, hvordan det er at arbejde i en entreprenørvirksomhed. Til gengæld får vi mulighed for at få den nyeste viden og skabe relationer med dig, hvad enten vi siden mødes som kollegaer, samarbejdsforhold, kundesituationer eller på anden vis.

Færch & Co. har gode erfaringer med at indgå praktikforløb med studerende og slår hvert semester nye praktikstillinger op på vores hjemmeside, uddannelsesstedernes studieportal mm. Vi tager gerne flere studerende i praktik og opfordrer derfor de interesserede studerende til at kontakte os.

Skriv en ansøgning, hvor du beskriver hvilke arbejdsopgaver, du kunne tænke dig at beskæftige dig med og send den og dit CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Seneste nyheder