Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Vinduer og døre

Vinduer og døre

Hos Færch & Co. kan vi hjælpe dig, uanset om du blot skal have udskiftet et par af de gamle vinduer, skal have erstattet hoveddøren med en ny, eller om hele boligen skal have flotte nye vinduer i forbindelse med eksempelvis nybyggeri eller energirenovering.

Nye vinduer og døre pynter ikke bare, men kan også være en god energimæssig investering, som kan spare dig for mange penge på varmeregningen. Vi hjælper gerne med rådgivning i forhold til valg af nye vinduer og døre, så I er sikret både den flotteste, sikreste og mest energivenlige løsning, uanset om I foretrækker træ-, plast-, træ/alu- eller det sidste nye inden for kompositvinduer.

Med Færch & Co. er du sikret et professionelt resultat udført af fagligt dygtige håndværkere, som har en bred faglig viden om de forskellige typer af vinduer og ved, hvilke der egner sig bedst til forskellige behov, stilarter og formål.

Når I har besluttet jer for den løsning, der passer jer bedst, sørger vi for alt lige fra opmåling til bestilling, nedtagning af de gamle og montering af de nye vinduer og døre.