Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Kviste

Kviste

Overvejer du at tilføje rummet med skråvægge en kvist? Så kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig.

Ved at etablere en kvist på din boligs førstesal får du både tilføjet ekstra kvadratmeter med god rumhøjde, mere gulvplads og masser af lysindfald.

Der findes en række forskellige typer af kviste at vælge imellem, når tagetagen skal udvides. Hos Færch & Co. er vi specialister i at opføre kviste, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer til både dine ønsker og behov og til boligens stil og type.

Etablering af en kvist giver både indvendige og udvendige ændringer i byggeriet, og derfor er det vigtigt, at den placeres mest hensigtsmæssigt i forhold til rummets indretning og lysindfald og til boligens udvendige udseende. Hertil kommer, at kvistens placeres skal tage hensyn til boligens tagkonstruktion i forhold til såvel spær som tagsten.

Selvom en kvist ikke nødvendigvis øger etagearealet af din bolig med mange kvadratmeter, er det nok til, at det kræver byggetilladelse fra kommunen, inden byggeriet igangsættes. Derudover bør du også tjekke lokalplanen, som evt. kan indeholde regler for etablering af kviste eller brug af materialer.