Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Køkken og bad

Køkken og bad

At montere elementerne til det nye køkken og bad kræver grundig forberedelse, nøjagtig opmåling og ikke mindst håndelag. Lad Færch & Co. gøre arbejdet for dig, når dit nye køkken eller bad skal monteres – så er du sikret, at det hele sidder som det skal i første forsøg. Og du er sikret et professionelt resultat i høj kvalitet uden hovsa-løsninger.

Vores tømrere monterer gerne det køkken eller bad, du selv har købt gennem en forhandler, og ønsker du specialfremstillede løsninger som eksempelvis et indbygningsskab til badeværelset eller køkkenmøbler på specialmål, så er det helt sikkert også en opgave, som vores dygtige snedkere kan løse for dig.

Vi tegner også gerne jeres nye køkken eller bad for jer – i tæt samarbejde med jer og ud fra jeres ønsker og ideer. På den måde kan vi varetage hele processen fra tegnebræt til færdigmonteret køkken eller bad – så I blot skal koncentrere jer om at nyde de nye rum.

Færch & Co. samarbejder med flere forskellige køkken- og badfirmaer. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at realisere drømmen om et nyt køkken eller badeværelse.