Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Gulve

Gulve

Færch & Co. er eksperter i gulve, og vores dygtige håndværkere kan hjælpe dig med at finde det gulv, der passer perfekt til din bolig.

Vi tilbyder hjælp med rådgivning i forbindelse med valg af materiale, så gulvtypen er den mest hensigtsmæssige i forhold til rummets brug. Valget af materiale afhænger af, om gulvet skal lægges i eksempelvis et værelse, køkken eller stue, og om det er et rum i kælderen eller på tagetagen – og om det er en rum med megen ”trafik”.

Hos Færch & Co. hjælper vi dig til at finde det mest velegnede gulv til dine – og til rummets –behov, så du er sikret et kvalitetsgulv, der kan holde i mange år, og som samtidig stilmæssigt og funktionalitetsmæssigt matcher til den øvrige indretning.

Vi har mangeårigt samarbejde med en række samarbejdspartnere, som leverer kvalitetsgulve, hvad enten dit nye gulv skal være i solidt træ, planke, laminat eller vinyl. Men vi hjælper dig også gerne med monteringen af dine egne indkøbte gulve.

Hvis gulvene i større opholdsrum eller i hele huset skal udskiftes, har du måske også overvejet at få indlagt gulvvarme, hvis ikke din bolig allerede har det? Det hjælper vi hos Færch &. Co selvfølgelig også gerne med. Kontakt os for at høre nærmere.