Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Energioptimering

Energioptimering

Færch & Co. kan hjælpe dig med energioptimering af din bolig. Vi har bred erfaring inden for energioptimering og tilbyder mange former for en energimæssig forbedring af din bolig.

Med en energioptimering kan du minimere varme- og energispild og forbedre din boligs indeklima – og samtidig spare mange penge.

Færch & Co. tilbyder at foretage et gennemsyn af din bolig med henblik på at se på dine muligheder for energioptimering af Færch & Co. Med udgangspunkt i dine behov og din boligs stand beregner vi og kommer med forslag til, hvordan du kan energioptimere din bolig.

Energioptimering er en god investering

En forældet tagkonstruktion kan eksempelvis være skyld i varmeudslip og dermed høje varmeregninger, så måske det er på tide med et nyt tag? Det kan også være, at du bør få loftet eller hulmuren isoleret. Eller måske er nogle af dine vinduer så utætte, at en udskiftning ville kunne nedsætte energiforbruget betragteligt.

Ofte vil de fleste energibesparende foranstaltninger være tjent hjem på ganske kort tid. Det er også værd at huske på, at du med en energirenovering kan opnå en bedre energimærkning af dit hus, hvilket kan øge den samlede værdi af din bolig.

Færch & Co. udfører bl.a. energioptimerende arbejde i form af:

  • Efterisolering af lofter
  • Hulmursisolering
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Udskiftning af tag