Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Anlæg og belægning

Anlæg og belægning

Drømmer du om en stor og solrig terrasse med flotte fliser? Eller en ny og jævn indkørsel uden fliser, der forflytter sig? Eller måske en stensætning omkring græsplænen? Så kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig.

Vi udffører alle former for anlægs- og belægningsopgaver til private, og vi har en lang række både store og mindre specialopgaver bag os, så vi tør derfor godt sige, at ingen udfordring er for stor for os, når det gælder anlæg eller belægning omkring din bolig.

Eksperter i belægning

Vores dygtige brolæggere er eksperter i bl.a. anlægning af indkørsler, terrasser, haveanlæg, og støttemure. Og de sørger selvfølgelig altid for et flot og æstetisk resultat, som matcher din bolig og omgivelserne.

Hos Færch & Co. tilbyder vi at udføre din belægningsopgave helt fra bunden eller som renovering af eksisterende belægning. Vi lægger vægt på, at projektet udføres til alles tilfredshed i første omgang, og derfor lægger vi stor vægt på en grundig forberedelse, hvor vi får afdækket kundens ønsker i forhold til den enkelte opgave.

Er du ikke helt sikker på, hvilken løsning der egner sig bedst til dine ønsker og behov, eller har du brug for professionel sparring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og tager en snak om dine ønsker og tilbyder også udarbejdelse af skitser og haveplaner – helt uforpligtende.

Unik belægning og særlige ønsker

Gennem vores mangeårige erfaring med anlæg- og belægningsarbejde er vi vant til at arbejde med alle former for belægninger, herunder granit, skifer, beton, fliser og grus. Og vi har udført masser af specialopgaver inden for anlægs- og belægningsarbejde og er derfor vant til at udføre skræddersyede løsninger til vores kunder.

Ingen opgave er for stor en udfordring for os, og vi skræddersyer selvfølgelig løsningen af din belægningsopgave efter dine ønsker og behov. Ønsker du fx en unik belægning på terrassen og har specielle ønsker til mønstre og materialer, så bare lad os høre – vi kan helt sikkert imødekomme dem.

Kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig, når du skal have anlagt:

  • Indkørsel
  • Terrasse
  • Støttemur
  • Stensætning
  • Indgangsparti
  • Havestier
  • … og meget mere.