Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600
Fagentreprise

Fagentreprise

Fagentreprisen benyttes typisk, når der ikke indgår så mange forskellige håndværkere på et projekt. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en tilbygning, hvor vi står for montering af vinduer og døre eller montering af tag og lofter. Eller det kan være i forbindelse med renovering af badeværelset, hvor Færch & Co. varetager murerarbejdet.

Med Færch & Co. som fagentreprenør udfører vi eksempelvis tømrer- eller murerarbejdet på dit byggeprojekt, mens du selv eller din byggerådgiver selv leverer det færdige tegningsmateriale, indhenter eventuelle myndighedstilladelser og står for udførelsen af projektets øvrige arbejde.

Efter et indledende møde, hvor projektet beskrives og drøftes nærmere, udarbejder vi et konkurrencedygtigt tilbud på fagentreprisen. Vælger du at gå videre med Færch & Co. som fagentreprenør løser vi opgaven efter vores sædvanlige høje kvalitetsstandard – og selvfølgelig inden for den aftalte tid og pris.

Når vi indgår som fagentreprenør på en del af et samlet projekt, er du som bygherre selv for ansvarlige for tilsyn og koordinering af hele byggearbejdet, evt. med hjælp fra en professionel byggerådgiver.