Loading...
Aalborg 9818 6220 Aarhus 8692 7699 Odense 7262 6600

Tømrer- og murerarbejde for private i Nord- og Midtjylland


Færch & Co. er din troværdige og pålidelige samarbejdspartner, når du har brug for håndværkerassistance – og når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Vi løser alle former for håndværkeropgaver inden for tømrer-, murer- samt jord-, beton- og kloakarbejde. Ingen opgave er for stor, for lille eller umulig for os.

Vi udfører både reparationsarbejde, om- og tilbygning, mindre byggeopgaver og nybyggeri.

Læs mere om vores kompetencer her på siden, eller kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Anlæg og belægning

Drømmer du om en stor og solrig terrasse med flotte fliser? Eller en ny og jævn indkørsel uden fliser, der forflytter sig? Eller måske en stensætning omkring græsplænen? Så kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig.

Vi udffører alle former for anlægs- og belægningsopgaver til private, og vi har en lang række både store og mindre specialopgaver bag os, så vi tør derfor godt sige, at ingen udfordring er for stor for os, når det gælder anlæg eller belægning omkring din bolig.

Eksperter i belægning

Vores dygtige brolæggere er eksperter i bl.a. anlægning af indkørsler, terrasser, haveanlæg, og støttemure. Og de sørger selvfølgelig altid for et flot og æstetisk resultat, som matcher din bolig og omgivelserne.

Hos Færch & Co. tilbyder vi at udføre din belægningsopgave helt fra bunden eller som renovering af eksisterende belægning. Vi lægger vægt på, at projektet udføres til alles tilfredshed i første omgang, og derfor lægger vi stor vægt på en grundig forberedelse, hvor vi får afdækket kundens ønsker i forhold til den enkelte opgave.

Er du ikke helt sikker på, hvilken løsning der egner sig bedst til dine ønsker og behov, eller har du brug for professionel sparring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og tager en snak om dine ønsker og tilbyder også udarbejdelse af skitser og haveplaner – helt uforpligtende.

Unik belægning og særlige ønsker

Gennem vores mangeårige erfaring med anlæg- og belægningsarbejde er vi vant til at arbejde med alle former for belægninger, herunder granit, skifer, beton, fliser og grus. Og vi har udført masser af specialopgaver inden for anlægs- og belægningsarbejde og er derfor vant til at udføre skræddersyede løsninger til vores kunder.

Ingen opgave er for stor en udfordring for os, og vi skræddersyer selvfølgelig løsningen af din belægningsopgave efter dine ønsker og behov. Ønsker du fx en unik belægning på terrassen og har specielle ønsker til mønstre og materialer, så bare lad os høre – vi kan helt sikkert imødekomme dem.

Kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig, når du skal have anlagt:

  • Indkørsel
  • Terrasse
  • Støttemur
  • Stensætning
  • Indgangsparti
  • Havestier
  • … og meget mere.
Læs mere

Energioptimering

Færch & Co. kan hjælpe dig med energioptimering af din bolig. Vi har bred erfaring inden for energioptimering og tilbyder mange former for en energimæssig forbedring af din bolig.

Læs mere

Gulve

Færch & Co. er eksperter i gulve, og vores dygtige håndværkere kan hjælpe dig med at finde det gulv, der passer perfekt til din bolig.

Læs mere

Hustjek

Som oftest er man godt klar over, hvor det halter henne, men man har måske ikke tiden, det rigtige værktøj eller evnerne til at klare opgaverne selv. ​

Læs mere

Kviste

Overvejer du at tilføje rummet med skråvægge en kvist? Så kontakt Færch & Co., og lad os hjælpe dig.

Læs mere

Køkken og bad

At montere elementerne til det nye køkken og bad kræver grundig forberedelse, nøjagtig opmåling og ikke mindst håndelag. Lad Færch & Co. gøre arbejdet for dig, når dit nye køkken eller bad skal monteres – så er du sikret, at det hele sidder som det skal i første forsøg. Og du er sikret et professionelt resultat i høj kvalitet uden hovsa-løsninger.

Læs mere

Murerarbejde

Færch & Co. udfører en bred vifte af murerarbejde for private – lige fra lægning af fliser og totalrenovering af det nye badeværelse til oppudsning af vægge og facader.

Læs mere

Nybyggeri

At bygge sit drømmehus kræver store forberedelser og mange overvejelser. Med Færch & Co. som entreprenør på dit nybyggeri kan du overlade det store koordineringsarbejde til os – og spare dig selv for både tid og bekymringer, når byggeplanerne skal realiseres.

Læs mere

Om- og tilbygning

Hos Færch & Co. har vi udført mange opgaver inden for om- og tilbygninger, og vores erfarne medarbejdere har gennem årene lavet en lang række individuelle løsninger til privatkunder, der har ønsket flere kvadratmeter til boligen eller en bedre udnyttelse af de eksisterende.

Læs mere

Service og vedligehold

Trænger dit hus til en håndværksmæssig overhaling, og er der efterhånden så meget, der trænger til at blive lavet og repareret, at du har mistet overblikket? Eller måske mangler du bare den fornødne viden eller det rigtige værktøj til at få arbejdet gjort?

Læs mere

Tag og tagrender

Hos Færch & Co. har vi mange års erfaring med alle former for tagarbejde, og vi kan bl.a. hjælpe dig, når taget skal skiftes helt, efterisoleres, repareres eller have nye tagrender på.

Læs mere

Udestuer

Der er mange ting, man bør tage med i overvejelserne, inden man går i gang med at opføre en udestue: Hvor placeres den bedst, så den ikke tager for meget af dagslyset fra boligens øvrige opholdsrum? Hvilke materialer skal den bygges i, så den stilmæssigt passer bedst til den eksisterende bygning og til omgivelserne? Og hvad er hensigten med den i forhold til jeres brug af den?

Læs mere

Vinduer og døre

Hos Færch & Co. kan vi hjælpe dig, uanset om du blot skal have udskiftet et par af de gamle vinduer, skal have erstattet hoveddøren med en ny, eller om hele boligen skal have flotte nye vinduer i forbindelse med eksempelvis nybyggeri eller energirenovering.

Læs mere